Välkommen till Solbacka GK Företagsnätverk

Vårt koncept är att få ditt företag att både synas och marknadsföras

Hos oss kan du visa dig mot vår målgrupp av medlemmar och övriga besökare på ett enkelt och bra sätt. Oberoende vilken produkt, tjänst eller verksamhet du har så finns det många bra lösningar för dig.

Med nätverket vill vi stärka banden mellan ditt företag och Solbacka GK men även stärka banden med näringslivet i Gnesta kommun och skapa förutsättningar för nätverkets medlemmar att utvecklas tillsammans.

Det finns många olika kanaler att använda sig av hos oss: hålvärdskap, presentationstavlor, flaggor, presentationsskärmar, utskick, tävlingar, varumärkesplaceringar av olika slag och andra typer av partnerskapskap. Vi anstränger oss tillsammans för att hitta den rätta kombinationen av verktyg för att få rätt effekt. Solbacka GK är kommunikationsplatsen där ditt företag får komma till sin rätt, i en miljö, där människor mår bra.

Vår natursköna golfanläggning ligger vid Solbacka utanför Stjärnhov mitt i den vackraste delen av Sörmland.  Utöver golfen har vi ett härligt klubbhus med en fantastisk restaurang som arbetar med de lokala råvaror som finns att tillgå i närområdet. Här finns också en välsorterad shop. Ni har också tillgång till utrymmen för fest och affärsmöten. Vill ni stanna över natten har vi tillgång till 35 nyrenoverade hotellrum (dubbelrum) endast 2 min från klubbhus och restaurang. 

Vi har idag ca 700 medlemmar och besöks årligen av ca 20.000 medlemmar och gäster och ungefär 2000 hotellgäster. Som medlem i företagsnätverket får du utöver kontakten med övriga nätverksmedlemmar även möjligheten att nå våra medlemmar och gäster samtidigt som ni stöttar vår vidare satsning på att bli en multifunktionsanläggning. Vill du bli en del av oss, hör av dig till John Held Barkskog för att diskutera fram ett partnerpaket just för dig.