Grytsberg GK blir Solbacka GK

Publicerat: 2022-03-14 - 17:00 - Skrivet av John Held Barkskog

Välkommen till vår nya hemsida, vi byter namn på golfklubben från Grytsberg Golfklubb till Solbacka Golfklubb.

Hej alla medlemmar och gäster!

Nu börjar man känna att våren närmar sig. Banan har visserligen inte börjat grönska ännu men nu är det i alla fall nästan snö- och isfritt. När solen är framme värmer den faktiskt även om det känns bäst i lä.

Vi har nu fått vår ansökan om namnändring från Grytsbergs Golfklubb till Solbacka Golfklubb godkänd av Riksidrottsförbundet.

Vi firar detta med att lansera vår nya hemsida. Du kommer under en tid framåt att automatisk bli länkad till den nya hemsidan om du av misstag råkar knappa in den gamla adressen.

Vi ändrar samtidigt våra mailadresser. Detta gör vi på så sätt att första delen i mailadresserna alltså det som står framför @ är detsamma som tidigare medan andradelen från och med nu blir @solbackagk.se.

Vi kommer att upprepa denna information regelbundet under året eftersom glömska är en smittsam sjukdom.

Detta betyder att våra mailadresser blir som nedan

ordforande@solbackagk.se

klubbchef@solbackagk.se

pro@solbackagk.se

info@solbackagk.se

hotell@solbackagk.se

tavling@solbackagk.se

banchef@solbackagk.se

Verksamheten kommer fortfarande vara kvar på Grytsberg med klubbhus och café tills vi kan flytta upp till Solbacka den 19 juni. Driving range och övningsområde är också kvar på Grytsberg tills det nya övningsområdet på Solbacka är klart.

Välkomna till en ny säsong under namnet Solbacka Golfklubb!