Golfpaket 2022

SPELA GOLF, BO HÖGKLASSIGT OCH ÄT FANTASTISK MAT BASERAT PÅ LOKALA RÅVAROR.

Bygget av vårt nya klubbhus med restaurang, shop och reception går framåt helt enligt plan. Detta innebär att vi kan ta emot gäster från den 19 juni.

Så vill ni uppleva något nytt när det gäller golfpaket i Sörmland så boka redan nu.

Solbacka GK hotell ligger i natursköna Solbacka by. Hotellet är nyrenoverat, innehåller 42 rum och ett flertal gemensamhetsutrymmen där man kan samlas och ta en drink eller ha prisutdelning efter dagens tävling. Utanför hotellet finns parkeringen och 100 m bort är det nybyggda klubbhuset med lobby/bar och restaurang. Här serveras frukost/lunch samt middag. Här kan man också ta en fika eller ett glas öl/vin eller varför inte en god drink. Solbacka Golfklubb och Solbacka By erbjuder en plats för personliga och minnesvärda upplevelser i naturskön miljö.

Här finns även golfens reception och en välsorterad golfshop. Vill ha hjälp att träna står vår pro John Held Barkskog till er tjänst. Han har tillgång till Trackman och kan hjälpa dig att justera såväl sving som klubbor.

Du spelar golf och väljer mellan ett antal aktiviteter som du kan komplettera med för att förhöja vistelsen på Grytsberg ytterligare. Vi har gym, Spa med ute/innepool, padelbanor, tennisbanor, löparspår. badplatser, vandring, Sörmlandsleden med mera.  Stanna en natt extra om du är golfare och utnyttja alla våra möjligheter för ytterligare samvaro med t ex en vandring eller paddeltur på någon av sjöarna Kyrksjön eller Misteln.

Alla dessa faciliteter kommer inte att vara tillgängliga under 2022. Om du är intresserad av något utöver golfen så hör av dig till oss.

Samla vännerna till en golfträff mitt i veckan eller över helgen. Kombinera detta med en kulturell aktivitet, stanna för ett spontant besök, samla ett sällskap för en fest med golf, fira en vän med golf och någon annan aktivitet samt middag. Fantasin sätter gränserna.  Under veckorna är det oftast lite lugnare och priserna lite lägre.

Nedan har du priser för våra populära golfpaket. Önskar du något speciellt eller är fler än tolv personer kontakta oss gärna .

GOLFPAKET STOR

Ankomst söndag - torsdag 3 295 kronor p.p. del i dubbelrum.

Ankomst fredag - lördag 3 595 kronor p.p. del i dubbelrum. Enkelrumstillägg alla dagar 300 kronor p.p./natt

• Greenfee 18 hål två dagar
  • Två övernattningar i dubbelrum
  • Två frukostbuffé
  • Trerätters middag, två kvällar
  • Startkit

OBS! Vid bokning av golfpaket gäller inte Golfhäftet eller andra rabatter som Sörmlandssvingen, Smartgolfa el. liknande

Lägg till 300:- p.p. och spela ytterligare en runda på ankomst- eller avresedag

Avbokning endast giltig efter skriftlig bekräftelse från Hotellet. Vi tillämpar VISITA:s avbokningsregler.

Välkommen med din bokning via mejl hotell@solbackagk.se eller 0158-410 50

GOLFPAKET MELLAN

Ankomst söndag - torsdag 1 945 kronor p.p./natt del i dubbelrum.

Ankomst fredag - lördag 2 245 kronor p.p./natt del i dubbelrum.        Enkelrumstillägg alla dagar 300 kronor p.p./natt

• Greenfee 18 hål Ankomst- eller avresedag
  • Trerätters middag
  • Startkit

GOLFPAKET LILLA

Ankomst ankomst söndag - torsdag 1 745 kronor p.p. /natt del i  dubbelrum.

Ankomst fredag - torsdag 2045 kronor p.p./natt del i dubbelrum.

Enkelrumstillägg alla dagar 300 kronor p.p./natt

• Greenfee 18 hål ankomst- eller avresedag
  • Tvårättersmiddag

GOLFPAKET MINI

Ankomst Söndag-Torsdag 1295:- kronor p.p./natt del i dubbelrum.

Enkelrumstillägg alla dagar 300 kronor p.p./natt

Ej helger

• Greenfee 18 hål ankomst- eller avresedag
  • Kvällens varmrätt eller Solbackaburgare

Lägg till 300:- p.p. och spela både ankomst- och avresedag

Avbokning endast giltig efter skriftlig bekräftelse från Säteriet. Vi tillämpar VISITA:s avbokningsregler.

Vandringspaket

Komplettera ditt golfpaket med en annan aktivitet eller boka den separat

Söndag - Torsdag 1 545 kronor p.p /natt del i dubbelrum.

Fredag - Lördag 1 845 kronor p.p /natt del i dubbelrum.
Enkelrumstillägg om 300 kr p.p

- En övernattning i dubbelrum
- Frukostbuffé
- Tvårättersmiddag
- Matsäck för vandringen
- Transport

Avbokning endast giltig efter skriftlig bekräftelse från Hotellet.
Vi tillämpar VISITA:s avbokningsregler.